El Consell dels Xiquets i Xiquetes visita la dessaladora de Xàbia

Xàbia. Dilluns, 15 d’abril. Els xiquets i xiquetes del Consell dels Xiquets, acompanyats per la regidora d’Infància, Fátima Jarjor, i el conseller delegat d’Amjasa, César Rodríguez, van visitar les instal·lacions de la dessaladora de Xàbia divendres passat.

Durant la visita, els representants dels escolars de Xàbia van poder conèixer el procés mitjançant el qual l’aigua se sotmet a dessalació per a convertir-la en aigua potable, així com tota la maquinària de la planta.

La visita no sols ha va tenir caràcter educatiu, sinó que també va servir per a conscienciar als més xicotets sobre la importància de l’ús responsable de l’aigua.

Aquest acostament a una de les infraestructures fonamentals del municipi no sols ha ampliat els seus coneixements sobre el cicle de l’aigua, sinó que també els ha permès viure de prop la complexitat i la importància de la planta dessaladora per a la vida dels veïns i veïnes de Xàbia.

—————————————————————

Xàbia. Lunes, 15 de abril. Los niños y niñas del Consell dels Xiquets, acompañados por la concejala de Infancia, Fátima Jarjor, y el consejero delegado de Amjasa, César Rodríguez, visitaron las instalaciones de la desaladora de Xàbia el pasado viernes.

Durante la visita, los representantes de los escolares de Xàbia pudieron conocer el proceso mediante el cual el agua se somete a desalación para convertirla en agua potable, así como toda la maquinaria de la planta.

La visita no solo ha tuvo carácter educativo, sino que también sirvió para concienciar a los más pequeños sobre la importancia del uso responsable del agua.

Este acercamiento a una de las infraestructuras fundamentales del municipio no solo ha ampliado sus conocimientos sobre el ciclo del agua, sino que también les ha permitido vivir de cerca la complejidad y la importancia de la planta desaladora para la vida de los vecinos y vecinas de Xàbia.