AMJASA recibe la visita de un grupo de jóvenes Ucranianos.

Ahir vam rebre la visita, en la planta dessaladora, d’un grup de joves de Sumy, una ciutat fronterera d’Ucraïna, amb Rússia, especialment assotada per la guerra. Els xics, d’entre 14 i 15 anys, formen part d’un club de futbol juvenil que ha sigut convidat per l’associació Cultura contra Bales, un projecte impulsat per la família de Natasha Moskalenko (dona ucraïnesa establida a Xàbia) per a, a través de la cultura i l’art, ajudar als seus compatriotes i tractar de silenciar la guerra momentàniament.

Van visitar totes les instal·lacions de la nostra IDAM i van quedar impactats de la dificultat en els processos que es duen a terme per a convertir l’aigua de mar en aigua potable, més si cap, tenint en compte que la regió en la qual viuen els recursos hídrics abunden, gràcies als rius que la banyen.

Per a nosaltres va ser un plaer rebre’ls i participar en aquesta preciosa iniciativa.

————————–

Ayer recibimos la visita, en la planta desaladora, de un grupo de jóvenes de Sumy, una ciudad fronteriza de Ucrania, con Rusia, especialmente azotada por la guerra. Los chicos, de entre 14 y 15 años, forman parte de un club de fútbol juvenil que ha sido invitado por la asociación Cultura contra Balas, un proyecto impulsado por la familia de Natasha Moskalenko (mujer ucraniana afincada en Xàbia) para, a través de la cultura y el arte, ayudar a sus compatriotas y tratar de silenciar la guerra momentáneamente.

Visitaron todas las instalaciones de nuestra IDAM y quedaron impactados de la dificultad en los procesos que se llevan a cabo para convertir el agua de mar en agua potable, más si cabe, teniendo en cuenta que la región en la que viven los recursos hídricos abundan, gracias a los ríos que la bañan.

Para nosotros fue un placer recibirles y participar en esta preciosa iniciativa.